fbpx

Webbkurs: Glasklart – drick smartare

Jag är glad att du är här. Du är på väg att lära dig mer om hur alkohol fungerar och hur man kan dricka smartare. Du får ett skräddarsytt verktyg som du kan använda för att minska din egen risk.

En kurs om hur man dricker hållbart

I den här kursen svarar vi på frågorna:

  • Hur mycket kan man dricka?
  • Dricker jag för mycket?
  • Hur utvecklas alkoholism?
  • Hur kan jag minska min egen risk för problem?

Kursen innehåller fyra delar med olika föreläsningar och några övningar. Den totala tiden för materialet är ca 2,5 timme men vi rekommenderar ordentliga pauser mellan delarna, gärna en dag eller ett par emellan. Du har full tillgång till kursen i tre månader så du har tid och du kan se om den hur många gånger du vill.

”Alla borde gå den här kursen. Nu vet jag hur mycket jag bör dricka för att inte ska skapa problem för mig själv eller andra. ”

Är du nyfiken på en skräddarsydd kurs för er organisation?

Kontakta oss så berättar vi om hur vi kan möta just ditt behov.