fbpx

Webbkurs: Att förebygga alkoholproblem – grundkurs för anställda

En onlinekurs där du får lära dig hur du kan hantera alkohol på ett hållbart sätt och var gränsen för riskfyllt drickande ligger.

En grundkurs för medarbetarna

De allra flesta vuxna svenskar dricker alkohol men väldigt få vet var gränsen för riskkonsumtion ligger. I denna kurs om att förebygga alkoholproblem får du lära dig om när och hur alkoholproblem uppstår. Forskning och fakta presenteras på ett begripligt och underhållande sätt.

Utbildningen slår hål på ett antal myter om hur man kan undvika problem och du får lära dig hur du kan dricka på ett hållbart sätt. Vi går också igenom genernas betydelse för risken för att utveckla problem.

Om du är orolig för en kollega eller vän så kommer du att få kunskaper som gör att du kan prata om problemet på ett avdramatiserat sätt. Du får också ett personligt verktyg som du kan använda för att förebygga problem. Baserat på just ditt genetiska arv och den miljö och kultur du befinner dig i.

Kursen Att förebygga alkoholproblem är en onlinekurs som alla medarbetare kan gå. Diplom ges i slutet av kursen. Vill ni komplettera den digitala kursen med en fysisk workshop så är ni välkomna att kontakta mig. Kursen är gjord i samarbete med Diploma Utbildningar.

”Ett deltagarcitat här lorem ipsum dolor sit amet”

Anna Sjöström berättar om kursen:

Är du nyfiken på en skräddarsydd kurs för er organisation?

Kontakta oss så berättar vi om hur vi kan möta just ditt behov.